Ohjeita iOS10.x:n CalDAV/CardDAV käyttöönottoon

Käytämme tässä esimerkissä jo aikaisemmin luotua testitiliä, jonka osoite on https://kalenteri.mobiilikalenteri.fi/demo/

Testitilin käyttäjätunnus on demouser2 ja salasana on demouser2

1. Aloitus

iOS10.x ohjelmistoversion kyseessä ollessa seuraavat vaiheet auttavat sinua ottamaan CalDAV-kalenterin ja/tai CardDAV-yhteystiedot käyttön.

2. Asetukset

Käynnistä Asetukset-ohjelma ja siirry kohtaan "Kalenteri".

3. CalDAV/CardDAV-tilin lisääminen

Seuraavaksi valitse "Tilit".


Sitten, "Lisää tili"Valitse "Muu".Valitse "Lisää CalDAV-tili".Lisää pyydetyt tiedot (tai kopioi ja liitä ne saamastasi sähköpostiviestistä). iOS10.x:n kohdalla on tärkeää huomata, että tilin osoitekenttään tulee loppuun lisätä käyttäjätunnus, jolloin osoite on muotoa "https://kalenteri.mobiilikalenteri.fi/demo/demouser2".

Seuraavaksi vahvista antamasi tiedot valitsemalla "Valmis".Tämän jälkeen vahvista antamasi tiedot valitsemalla "Tallenna".Lopuksi voit siirtyä Kalenteri-ohjelmaan varmistamaan, että edellä mainittu kalenteritili on näkyvissä.

Jos edellisissä vaiheissa luotu kalenteritili ei ole näkyvissä kalenterissa, palaa takaisin asetuksiin kohtaan "Kalenteri" ja "Tilit" ja valitse tileistä edellä luotu tili. Valitse kohdan "CALDAV" alta "Tili" ja avautuvasta valikosta kohta "Lisävalinnat". Varmista, että valinta "Käytä SSL:ää" on käytössä, portti on 443 ja "Tilin osoite" on oikein ja tilin osoitekentän lopussa on viimeisenä käyttäjätunnuksesi (katso kohta 3.).