Palvelumme

Salasanojen/kalenterien/yhteystietojen/tehtävien/sähköpostien synkronointipalvelu riippumatta käyttämästäsi päätelaitteesta tai ohjelmistosta. Ja nyt uutuutena pikaviestipalvelut [matrix]-alustalla.

Kokonaisratkaisumme

Turvalliseen nettiasioimiseen tarvitaan muutama perusjuttu.

Turvallinen viestintä ja turvallinen organisoituminen, joiden saavuttamiseksi tarvitaan luotettava tapa tallettaa ne ziljoona käyttäjätunnusta, salasanaa sun muuta tietoa ja dokumenttia, jotta nykyaikainen digitalisoitunut elämä sujuisi edes hieman helpommin.

Niin, kaikkia näitä palveluita on netti pullollaan ja ihan ilmaiseksi, mutta eihän erkkikään jaksa lukea kolmen kilometrin pituista sopimus- ja turvaopusta, jossa vain todetaan monisanaisesti, että kaikki tieto on kauppatavaraa, ja käyttäjän on suostuttava ehtoihin tai palvelua ei tarjota. Esimerkiksi erään erinomaisia ilmaispalveluita tarjoavan yrityksen tietosuojakäytäntö on 29 sivua pitkä teos, jonka lukeminen olisi kaikille kyseisen yrityksen palveluita käyttäville hyvä muistutus näennäisen ilmaisuuden varjopuolista.

1. Kalenterit/Yhteystiedot/Tehtävät

Kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu.

2. Salasanojen synkroninti

Salasanojen synkroinintipalvelu - vain asiakkaillemme, kaupan päälle ilman lisähintaa.

3. Sähköpostipalvelut

Nykyaikainen sähköpostipalvelu - roskaposti jääköön historiaan. Kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu henkilökohtaisen sähköpostin tilaajille kaupan päälle ilman lisähintaa palvelusta 1. Yhteisösähköpostipalveluun kuuluu kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointi automaattisesti samaan palveluun.

4. Pikaviestipalvelut

Nykyaikainen pikaviestipalvelu - avoimeen lähdekoodiin perustuva [matrix]-ekosysteemi, joka mahdollistaa jopa oman pikaviestipalvelimen ylläpidon kenelle tahansa.

Salasanat/kalenterit/yhteystiedot/tehtävät/sähköpostit/pikaviestit laitteella kuin laitteella

Yksityisyyttä aina kunnioittaen.