Maksutavat

Kotimaisten maksujen välittäjänä toimii Bambora Payform (Paybyway Oy). Kotimaisia maksutapoja käytetettäessä ei tarvita käyttäjätunnusta ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Olemassa olevien käyttäjätunnusten palveluiden päivittäminen ja lisäpalveluiden ostaminen edellyttää kirjautumista itsepalveluhallintaan, jonka kautta tehdään palveluiden tilaukset olemassa olevalle tunnukselle. Palvelujen tilaamiseen riittää toimiva sähköpostiosoite, jonka antaminen on täysin vapaaehtoista.

Otamme myöhemmin käyttöön seuraavia muita maksutapoja : GooglePay, ApplePay ja Stripe.

Kaikki maksutapahtumat tehdään maksunvälittäjien (tai pankkien) palvelimien kanssa suoraan. Me emme käsittele maksutapahtumia laisinkaan. Saamme vain tiedon maksutapahtumien lopputuloksesta (onnistunut/epäonnistunut) ja toki mistä palvelutuotteesta on ollut kyse, maksutapahtuman summasta sekä ajankohdasta. Saamme vain tiedon maksutapahtumien lopputuloksesta (onnistunut/epäonnistunut) ja toki mistä palvelutuotteesta on ollut kyse, maksutapahtuman summasta sekä ajankohdasta.

Emme missään tilanteissa tiedustele maksuvälineiden tietoja. Maksutapahtumien yksityiskohtia (esimerkiksi viite- tai referenssinumero) saatamme tiedustella asiakkaan tunnistamista varten, mikäli tunnistaminen ei muulla tavalla ole riittävän yksiselitteinen.

Yksityiskohtaiset ohjeet kotimaisilla maksuvälineillä maksamiseen.