Hinnasto

Hinnasto

 • Voimassa oleva hinnasto 12.05.2020
 • Palvelu Hinta € (sis. ALV 24 %) Keskimääräinen kuukausihinta € Laskutuskausi (vuotta tai kuukautta) Sisältää Tilauksen kestoaika Lisätietoja
  Sähköposti - vuositilaus verkkotunnukselle @cafepamppys.com, @hidemyass.fi, @mkmail.fi, @mobiilikalenteri.fi tai @themail.fi 2,49 0,21 € 1 vuosi Yksi sähköpostiosoite verkkotunnuksellamme, 1 GB tallennustilaa sähköposteille + 10 pysyvää ja rajaton määrä tilapäisiä alias-osoitteita sekä kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu "Basic" 1 vuosi. Jatkuva tai määräaikainen tilaus Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteet ovat vain sähköpostien vastaanottamista varten, ja viestit saapuvat samalle sähköpostitilille.
  Sähköposti - kuukausitilaus verkkotunnukselle @cafepamppys.com, @hidemyass.fi, @mkmail.fi, @mobiilikalenteri.fi tai @themail.fi 0,99 0,99 € 1 kuukausi Yksi sähköpostiosoite verkkotunnuksellamme, 1 GB tallennustilaa sähköposteille + 10 pysyvää ja rajaton määrä tilapäisiä alias-osoitteita sekä kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu "Basic" 1 kuukausi. Jatkuva tai määräaikainen tilaus Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran kuukaudessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan kuukaudeksi etukäteen, ja kuukauden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteet ovat vain sähköpostien vastaanottamista varten, ja viestit saapuvat samalle sähköpostitilille.
  Yritys/yhteisösähköposti (sähköposti/kalenteri/yhteystiedot yhteisölle) - vuositilaus, oma verkkotunnus tai meidän aliverkkotunnus. Ohjeista löytyy tarkempi kuvaus mitä yhteisösähköposti tarkoittaa. 4,99

  0,42 € 1 vuosi 10 sähköpostiosoitetta asiakkaan omalle verkkotunukselle (tai verkkotunnuksellemme luodulle aliverkkotunnukselle), yhteensä 2 GB tallennustilaa + 100 pysyvää ja rajaton määrä tilapäisiä alias-osoitteita (nämä kaikki voi jakaa vapaasti tilien kesken) Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteet ovat vain sähköpostien vastaanottamista varten, ja viestit saapuvat samalle sähköpostitilille.
  Yritys/yhteisösähköposti (sähköposti/kalenteri/yhteystiedot yhteisölle) - kuukausitilaus, oma verkkotunnus tai meidän aliverkkotunnus. Ohjeista löytyy tarkempi kuvaus mitä yhteisösähköposti tarkoittaa. 1,98

  1,98 € 1 kuukausi 10 sähköpostiosoitetta asiakkaan omalle verkkotunukselle (tai verkkotunnuksellemme luodulle aliverkkotunnukselle), yhteensä 2 GB tallennustilaa + 100 pysyvää ja rajaton määrä tilapäisiä alias-osoitteita (nämä kaikki voi jakaa vapaasti tilien kesken) Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran kuukaudessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan kuukaudeksi etukäteen, ja kuukauden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti).Jatkuvan tilauksen voi perua milloin tahansa, ja tilaus loppuu jo maksetun laskutuskauden lopussa automaattisesti. Alias-osoitteet ovat vain sähköpostien vastaanottamista varten, ja viestit saapuvat samalle sähköpostitilille.
  10 kpl alias-osoitteita henkilökohtaiselle sähköpostitilille - vuositilaus 0,99

  0,08 €/10 kpl 1 vuosi 10 pysyvää alias-osoitetta henkilökohtaiselle sähköpostitilille (enintään 100 pysyvää alias-osoitetta/sähköpostitili mukaanlukien 10 tiliin kuuluvaa pysyvää alias-osoitetta). Ei sisällä tallennustilaa. Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteet ovat vain sähköpostien vastaanottamista varten, ja viestit saapuvat samalle sähköpostitilille.
  Lisätilit 10 kpl yhteisösähköpostille - vuositilaus 4,98

  0,42 €/10 kpl 1 vuosi 10 lisäsähköpostitiliä + 100 pysyvää ja rajaton määrä tilapäisiä alias-osoitteita (nämä kaikki voi jakaa vapaasti verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen tilien kesken). Ei sisällä tallennustilaa. Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Lisätilit ovat saatavissa ainoastaan yhteisösähköpostin tilaajille. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteet ovat vain sähköpostien vastaanottamista varten, ja viestit saapuvat samalle sähköpostitilille.
  Lisätila 1 GB - vuositilaus 2,49

  0,21 €/GB 1 vuosi Lisätila sähköposteille, jokaiselta alkavalta 1 GB:ltä (enintään 3 GB/sähköpostitili). Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Tilauksen voi perua milloin tahansa. Etukäteen maksettu käyttämättä jäänyt osuus (alkavilta kokonaisilta kuukausilta) palautetaan takaisin sopimusehtojen mukaisesti.
  Lisätila 1 GB - kuukausitilaus 0,50

  0,50 €/GB 1 kuukausi Lisätila sähköposteille, jokaiselta alkavalta 1 GB:ltä (enintään 3 GB/sähköpostitili). Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran kuukaudessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan kuukaudeksi etukäteen, ja kuukauden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Jatkuvan tilauksen voi perua milloin tahansa, ja tilaus loppuu jo maksetun laskutuskauden lopussa automaattisesti.

  Kalenteri/yhteystieto/tehtävä-palvelun hinnasto

  Palvelu Hinta € (sis. ALV 24 %) Keskimääräinen kuukausihinta € Laskutuskausi (vuotta) Sisältää Tilauksen kestoaika Lisätietoja
  Kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu "Basic", 1 vuosi 1,98 0,17 € 1 Enintään 5000 kalenteri/yhteystietotiedostoa ja -hakemistoa Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti).
  Kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu "Basic", 2 vuotta 2,99 0,12 € 2 Enintään 5000 kalenteri/yhteystietotiedostoa ja -hakemistoa Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran kahdessa vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan kahdeksi vuodeksi etukäteen, ja kahden vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti).
  Kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu "Super", 1 vuosi 2,99 0,25 € 1 Enintään 10000 kalenteri/yhteystietotiedostoa ja -hakemistoa Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti).
  Kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu "Super", 2 vuotta 3,99 0,17 € 2 Enintään 10000 kalenteri/yhteystietotiedostoa ja -hakemistoa Jatkuva tai määräaikainen tilaus. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran kahdessa vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan kahdeksi vuodeksi etukäteen, ja kahden vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti).