Hinnasto

Voimassa oleva hinnasto 12.05.2020

Henkilökohtainen sähköpostitili

2,49 €/vuosi tai 0,99 €/kuukausi. Sisältää yhden sähköpostiosoitteen verkkotunnuksellamme sekä 1 GB tallennustilaa sähköposteille + 10 kappaletta pysyviä ja rajattoman määrän tilapäisiä alias-osoitteita sekä kalenterien, yhteystietojen ja tehtävien synkronointipalvelu "Basic" sähköpostitilin tilauksen voimassaoloajan. Tilaus voi olla joko jatkuva tai määräaikainen. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran laskutuskaudessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan laskutuskaudeksi etukäteen, ja laskutuskauden päättyessä tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteista voi myös lähettää sähköpostia erillisten ohjeiden mukaisesti, ja alias-osoitteisiin tulevat viestit ohjautuvat samalle sähköpostitilille.

Siirry kauppaan

Yhteisösähköposti

4,99 €/vuosi tai 1,98 €/kuukausi. Sisältää 10 sähköpostiosoitetta asiakkaan omalle verkkotunukselle (tai verkkotunnuksellemme luodulle aliverkkotunnukselle), yhteensä 2 GB tallennustilaa + 100 pysyvää ja rajattoman määrän tilapäisiä alias-osoitteita (nämä kaikki voi jakaa vapaasti tilien kesken). Sisältää myös SOGo Groupware (kalenterit/yhteystiedot/tehtävät). Tilaus voi olla joko jatkuva tai määräaikainen. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran laskutuskaudessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan laskutuskaudeksi etukäteen, ja laskutuskauden päättyessä tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteista voi myös lähettää sähköpostia erillisten ohjeiden mukaisesti, ja alias-osoitteisiin tulevat viestit ohjautuvat samalle sähköpostitilille.

Siirry kauppaan

Lisätila 1 GB

1,98 €/vuosi tai 0,50 €/kuukausi. Lisätila sähköposteille, jokaiselta alkavalta 1 GB:ltä (enintään 3 GB/sähköpostitili). Tilaus voi olla joko jatkuva tai määräaikainen. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran laskutuskaudessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan laskutuskaudeksi etukäteen, ja laskutuskauden päättyessä tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti).

Tilauksen voi tehdä vain tilinhallinnasta.

10 kappaletta alias-osoitteita

0,99 €/vuosi. 10 pysyvää alias-osoitetta henkilökohtaiselle sähköpostitilille (enintään 100 pysyvää alias-osoitetta/sähköpostitili mukaanlukien 10 tiliin kuuluvaa pysyvää alias-osoitetta). Ei sisällä tallennustilaa. Tilaus voi olla joko jatkuva tai määräaikainen. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja laskutuskauden päättyessä tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteista voi myös lähettää sähköpostia erillisten ohjeiden mukaisesti, ja alias-osoitteisiin tulevat viestit ohjautuvat samalle sähköpostitilille.

Tilauksen voi tehdä vain tilinhallinnasta.

Lisätilit 10 kpl yhteisösähköpostille

4,98 €/vuosi. 10 lisäsähköpostitiliä + 100 pysyvää ja rajaton määrä tilapäisiä alias-osoitteita (nämä kaikki voi jakaa vapaasti verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen tilien kesken). Ei sisällä tallennustilaa.

Lisätilit ovat saatavissa ainoastaan yhteisösähköpostin tilaajille. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti kerran vuodessa, ja veloitetaan etukäteen maksukortilta. Määräaikainen tilaus maksetaan vuodeksi etukäteen, ja vuoden kuluttua tilauksen voi uusia tai jättää uusimatta (peruuntuu automaattisesti). Alias-osoitteista voi myös lähettää sähköpostia erillisten ohjeiden mukaisesti, ja alias-osoitteisiin tulevat viestit ohjautuvat samalle sähköpostitilille. Tilauksen voi tehdä vain tilinhallinnasta.